De meest voorkomende klacht bij de huisarts:
lage rugklachten, een onzichtbaar probleem!

Wat doe JIJ eraan?

Vind jij het lastig om de juiste preventiemaatregelen te bieden aan werknemers met terugkerende rugklachten? Vooral wanneer er geen specifieke oorzaak aantoonbaar is? Geen zorgen, want er is een oplossing om jouw medewerkers snel en efficiënt aan een gezondere rug helpen.

Door te leren hoe rugklachten ontstaan en hoe je zelf onnodige rugklachten kunt voorkomen, leer je zelfredzaam te worden. Rugklachten verdwijnen niet vanzelf. Zelfonderhoud is hierbij de sleutel tot succes.

Bied jij al een rugtraining programma aan? Zoek niet langer naar tevergeefse oplossingen voor rugklachten en neem jouw medewerkers mee op reis naar een gezonde rug!

Hoe zit jij erbij?

Een gezonde rug zorgt voor een gezonde werknemer. De gevolgen van een verkeerde houding worden nog altijd onderschat. Een kromme houding veroorzaakt fysieke en mentale disbalans, zoals:

gewrichtspijn, hoofdpijn, buikpijn, artrose, vermoeidheid, meer angstgevoelens en overgevoeligheid voor stress, concentratie- slaap en ademhalingsproblemen en een toename aan blessures.

maak van rugtraining een lifestyle

Werken aan een gezonde rug hoeft geen langdurig project te zijn. Met behulp van het rugtraining programma Got Your Back hoeven medewerkers niet langer meer met onnodige rugpijnen rond te lopen.

Met de juiste kennis, de juiste trainingsopbouw en de juiste oefeningen worden medewerkers zelfredzaam en blijven zij rugklachten de baas. Een betere rug begint bij jezelf!

Doe mee met missie Archidome

Draag bij aan vitale medewerkers én creëer een rugpijnvrije generatie.

Het enige dat jij hoeft te doen is het rugtraining programma ‘Got Your Back’ aan te schaffen. Het leuke, leerzame en avontuurlijke beweegprogramma Archidome wordt dan automatisch gedoneerd aan een door jou uitgekozen basisschool. En we schenken een deel van de opbrengst aan wereldwijde natuurbeschermingsorganisaties. Jouw medewerkers blij, kinderen lopen er gezonder bij en de natuur wordt een stukje mooier. Een win-win-win situatie!

Wat kan jij doen om de wereld gezonder te maken?

archidome-spaceshuttle

Deelnemen aan
missie archidome

Neem deel aan het ‘Got Your Back’ rugtraining programma, help jouw werknemers en basisschoolkinderen aan een gezonde rug en geef de natuur een steuntje in de rug.

archidome-school

Doneer Archidome
aan school

Hebben jouw medewerkers amper last van rugklachten? Mooi, vooral houden zo! Je kunt het beweegprogramma Archidome ook los doneren aan een basisschool.

shopping cart

Producten

 

Met de opbrengst van producten uit onze webshop steunen wij natuurbeschermings organisaties. Samen maken we de wereld een stukje gezonder, blijer en mooier.

Het Generation-R MRI onderzoek uit 2020 toont bij 73% van de 9-jarige schoolkinderen ten minste een bulging disc (uitpuiling van de tussenwervelschijf) aan, naast andere rugafwijkingen. Bereiden wij onze toekomstige werknemers lichamelijk wel goed genoeg voor op hun toekomstige arbeidsleven?

Tot nu toe is er voor kinderen geen gerichte aanpak voor de preventie van rugklachten, waardoor hun weg naar volwassenheid gepaard gaat met chronische rugpijn. Inmiddels zijn deze kinderen opgegroeid tot een van jouw medewerkers en hebben ze geen idee hoe zij hun rug in een goede conditie kunnen houden. Maar gelukkig is het nog niet te laat!

Maak van rugtraining een lifestyle, een onderdeel van jouw bedrijfscultuur en voorkom onnodige rugklachten.

De sterren van Archidome

Deze stichtingen dragen bij aan een gezonde rug:

logo houding netwerk

HOUDING NETWERK NEDERLAND

Stichting Houding Netwerk Nederland is opgericht door orthopeed Piet van Loon om de snel teruglopende gezondheid van de jeugd vanuit de biomedische kennis te verbeteren. HNN doet onderzoek en geeft cursussen, workshops en lezingen over de problemen die door verkeerde houdingen, het vele zitten en gebruik van beeldschermapparaten ontstaan aan beroepsgroepen, instituten en het Onderwijs.

→ LinkedIn pagina

STICHTING I LOVE MY BACK

STICHTING I LOVE MY BACK

Jana Spierings en CharlottePatty hebben in 2017 de stichting I love my back opgericht om jongeren en jongvolwassenen met scoliose begrip en herkenning te bieden, zodat zij op een positieve manier met hun rugafwijking om kunnen gaan. Stichting I love my back ondersteunt projecten, producten, diensten en dergelijke in relatie tot de rug in binnen- en buitenland.

→ Website

Toon ruggengraat en bescherm de natuur!

Met jouw deelname aan Missie Archidome steun je een van de volgende natuurbeschermingsorganisaties:

stichtingherpetofauna.com
sheldrickwildlifetrust.org
kakapo-recovery
brainyouthgroup.com
snowleopardconservancy.org

Maak van rugtraining een lifestyle,
een onderdeel van jouw bedrijfscultuur!

 

‘Got Your Back’ rugtraining programma,
inclusief:

  • Online intake gesprek en evaluatie met werkgever of leidinggevende.
  • 4 Live workshops, duur 75min per workshop. (minimaal 10, maximaal 20 deelnemers)
  • 10x inlogcodes voor online rugtraining cursus ‘Met een gezonde rug aan het werk’.
  • Dana’s 7 ruggensteuntjes poster voor alle deelnemers.
  • 4 weken persoonlijk online support na deelname workshop.
  • Donatie beweegprogramma Archidome aan een basisschool.
  • 1% van de opbrengst gaat naar een natuurbeschermingsorganisatie.

Extra steuntje in de rug:

  • 10% korting voor de andere collega’s op de online rugtraining cursus ‘Met een gezonde rug aan het werk’. (Minimale afname 5 stuks)
  • Steun meer natuurbeschermingsorganisaties met de aankoop van producten uit onze webshop.
  • Doneer het beweegprogramma Archidome aan een extra basisschool.

APK’tje voor ieder ruggengraatje:

Omdat ieder bedrijf onderscheidend is met verschillende mensen en wensen staan we altijd open voor een op maat gemaakt rugtraining programma, dus ook voor die enkele werknemer die maar al te lang met rugklachten rondloopt.